Recepten

TonijnsaladeDoor MartinLekker(e) makkijlijke en snelle tonijnsalade. De ingredienten heeft iedereen eigelijk altijd wel in huis.
EiersaladeDoor MartinEen lekker(e) makkelijke eiersalade. Alle ingredienten heeft iedereen eigenlijk wel in huis.
ChampignonsausDoor MartinAltijd lekker bij een varkenshaasje, biefstuk, omelet, pasta of gebakken aardappels! Is er iets waar het niet lekker bij is? Super snelle saus, zonder zakjes en pakjes. Gewoon een eerlijke saus.
Goulash uit de slowcookerDoor MartinEen lekker goulash uit de slowcooker. Je moet er wel even op wachten (7,5 uur op slow), maar het kan korter met 3 uur op high. Lekker met een gekookte of gepofte aardappel, maar met rijst kan natuurlijk ook prima.
Bloemkool nasi met kipDoor MartinEen lekkere snelle nasi. Weinig koolhydraten en lekker veel eiwitten. Ook voor kinderen is deze nasi goed te doen.
Indische risollesDoor MartinRisolles lijken op loempies maar hebben een andere vulling en worden gepaneerd. De vulling kan bestaan uit kip, gehakt in combinatie met groente. De vulling kan "droog" zijn, maar ook in de vorm van ragout.
Snelle Saoto soepDoor MartinHoewel je er toch even mee bezig bent, is het sneller dan het originele recept. Dat heeft vooral te maken met de bouillion die wordt gebruikt. Normaal duurt dat uren tot dagen.
Haricot verts met spekDoor MartinEen klassieker onder de bijgerechten, boontjes omwikkeld met spek uit de oven. Op een (kerst)diner zorgt het altijd voor een extra feestelijk tintje. Goed te combineren met andere gerechten uit de oven. Vaak is de oven toch al op temperatuur.
Rosbief binnenstebuitenDoor MartinRosbief binnenste buiten is een gevulde rosbief die zowel aan binnen als de buitenkant is aangebraden. Lekker met haricoverts met bacon uit de oven, stoofperen, aardappelgratin, aardappel krokettetjes of een andere feestelijke groente en/of aardappels.
Spaghetti Aglio e OlioDoor MartinWeinig ingrediënten en snelle pasta. Makkelijk te maken. Geniet van dit lekkere recept voor Spaghetti Aglio e Olio! Buon appetito!
Pulled pork ColaDoor MartinEen lekker pulled pork. Serveer het op zelf gebakken hamburger broodjes, raps oid. Lekker met een (cowl)sla.
Basis recept tomatensausDoor MartinDit recept is een basis voor een tomatensaus welke je kan gebruiken voor pizza's of een andere saus
Frikandel burnt-endsDoor MartinFrikandel burnt end zijn frikandellen van de bbq 2.0. Super lekkere, makkelijke en snelle snack van de BBQ. Maak een super indruk op de buurt-bbq of een bbq-feest!
StokbroodDoor MartinDit is een simpel receptje om redelijk snel een lekker stokbrood te maken. Je eigen gemaakte creaties verdienen een lekker vers stobbroodje. Houd wel rekening met de rijstijden!
Plukbrood van de BBQDoor MartinGewoon een lekker bijgerecht of eventueel een borrelsnack. Want je je hoeft de BBQ niet alleen aan te steken voor een maaltijd, borrelsnacks van de BBQ kan natuurlijk ook. Ik weet zeker dat je deze snack wilt proeven bij de volgende borrel 😉.
Boter champignonsDoor MartinDit recept kwam mijn dochter tegen op internet. Dat wil zeggen de ingrediënten en de bereiding, men was de hoeveelheden voor het gemak maar even vergeten. Dus afgelopen weekend dit als bijgerecht gemaakt bij de BBQ. Ik heb begrepen van de tafelgenoten dat dit een blijvertje is. Dus voor jullie maar meteen in een receptje gegoten.