Ingrediënten
Bereiding
Breng wat water met een flinke snuf zout aan de kook.
Zodra het water kookt de eieren er in en kook je ze in ca. 7 -8 minuten hard.
Laat de eieren even schrikken onder koud water.
Daarna kan je ze pellen
Eieren even laten afkoelen voor je verder gaat.
Prak de gepelde eieren fijn in kom of een diep bord.
Mik de mayonaise, mosterd, bieslook & kerriepoeder erbij.
Meng de boel met liefde door elkaar, maar met een vork likt het ook 😉
Neem als een volleerd kok een hapje en en voeg naar smaak (versgemalen) zwarte peper & zout toe.
Leuk de boel een beetje op met wat tuinkers of wat fijngesneden bieslook.
Laat het smaken!
Bron: https://www.eefkooktzo.nl/zelfgemaakte-eiersalade/
Ingrediënten
Aanwijzingen
Breng wat water met een flinke snuf zout aan de kook.
Zodra het water kookt de eieren er in en kook je ze in ca. 7 -8 minuten hard.
Laat de eieren even schrikken onder koud water.
Daarna kan je ze pellen
Eieren even laten afkoelen voor je verder gaat.
Prak de gepelde eieren fijn in kom of een diep bord.
Mik de mayonaise, mosterd, bieslook & kerriepoeder erbij.
Meng de boel met liefde door elkaar, maar met een vork likt het ook 😉
Neem als een volleerd kok een hapje en en voeg naar smaak (versgemalen) zwarte peper & zout toe.
Leuk de boel een beetje op met wat tuinkers of wat fijngesneden bieslook.
Laat het smaken!