Snelle paste bolgnese


Opbrengsten4 porties
Voorbereidingstijd15 minutenKooktijd15 minutenTotale tijd30 minuten
AuteurMartin
WaarderlingMoeilijkheidsgraadBeginner

DelenTweetOpslaanDelenDelenBigOven

Ingrediënten

 1 Ui
 2 tenen knoflookGerookt is ook lekker
 250 g gehaktbij voorkeur de runder variant
 1 Paprikakleur mag je zelf bekennen
 400 g tomatenblokjes
 2 winterwortels
 70 g tomatenpuree
 1 el Italiaanse kruidengedroogd
 1 tl paprikapoeder
 2 tl sojasausgeen ketjap
 200 g pastebij voorkeur volkoren
 Peper en zout naar smaak

Bereiding

MISE EN PLACE
1

Snipper de uit en snijd de knoflook fijn. Snij de wortel en en paprika in dobbelsteen

Bereiding
2

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking

3

Fruit de ui en knoflook in een scheutje olie. Voeg de tomatenpuree toe en bak even mee (ontzuren).

4

Voeg het gehakt toe en bak dit rul

5

Voeg de wortels, paprika en kruiden toe en bak dit 5 tot 6 minuten tot de groenten zachter zijn

6

Voeg de tomatenblokjes, sojasaus en wat peper en zout toe en laat het ca 10 - 15 minuten pruttelen


Bron:


CategorieKeuken

Ingrediënten

 1 Ui
 2 tenen knoflookGerookt is ook lekker
 250 g gehaktbij voorkeur de runder variant
 1 Paprikakleur mag je zelf bekennen
 400 g tomatenblokjes
 2 winterwortels
 70 g tomatenpuree
 1 el Italiaanse kruidengedroogd
 1 tl paprikapoeder
 2 tl sojasausgeen ketjap
 200 g pastebij voorkeur volkoren
 Peper en zout naar smaak

Aanwijzingen

MISE EN PLACE
1

Snipper de uit en snijd de knoflook fijn. Snij de wortel en en paprika in dobbelsteen

Bereiding
2

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking

3

Fruit de ui en knoflook in een scheutje olie. Voeg de tomatenpuree toe en bak even mee (ontzuren).

4

Voeg het gehakt toe en bak dit rul

5

Voeg de wortels, paprika en kruiden toe en bak dit 5 tot 6 minuten tot de groenten zachter zijn

6

Voeg de tomatenblokjes, sojasaus en wat peper en zout toe en laat het ca 10 - 15 minuten pruttelen

Notes

Snelle paste bolgnese