Ingrediënten
Bereiding
Maak je bbq klaar voor indirect barbequeen op 125 graden C
Smeer de frikandellen in met mosterd en bestrooi ze met de barbecue kruiden
Leg het rookhout op het vuur en leg de frikandellen op de bbq weg van het vuur
Laat de frikandellen 30 minuten roken en opwarmen
Haal de frikandellen van de bbq en verhoog de temperatuur naar 175 graden C
Snij de frikandellen in vier gelijke stukken en doe de in de aluminium bak.
Verdeel de boter, suiker en giet er wat barbecuesaus overheen.
Plaats de bak terug in de bbq en laat onder af en toe roeren de frikandel burnt end karameliseren.
Afhankelijk van de saus duurt dat zo’n 20 tot 30 minuten
Bron:
Ingrediënten
Aanwijzingen
Maak je bbq klaar voor indirect barbequeen op 125 graden C
Smeer de frikandellen in met mosterd en bestrooi ze met de barbecue kruiden
Leg het rookhout op het vuur en leg de frikandellen op de bbq weg van het vuur
Laat de frikandellen 30 minuten roken en opwarmen
Haal de frikandellen van de bbq en verhoog de temperatuur naar 175 graden C
Snij de frikandellen in vier gelijke stukken en doe de in de aluminium bak.
Verdeel de boter, suiker en giet er wat barbecuesaus overheen.
Plaats de bak terug in de bbq en laat onder af en toe roeren de frikandel burnt end karameliseren.
Afhankelijk van de saus duurt dat zo’n 20 tot 30 minuten