Ingrediënten
Bereiding
Was de paprika's schoon en snijd deze in mooie vierkantjes.
Doe het zelfde met de uien.
Maak de runderlappen 'schoon' door alle extra vetrandjes en peesjes te verwijderen.
Snijd ze in vierkante blokjes van ongeveer 3 cm.
Doe de bloem in een schaatje of op een plat bord en haal hier de runderblokjes door heen.
Tik het teveel aan bloem er af.
Snijd de knoflook in kleine stukjes (persen mag ook).
Zet de crockpot op sauteren en bak de blokjes even kort om en om bruin. (Kan ook in een gewone koekenpan).
Haal het vlees daarna uit de crockpot.
Doe de groente (paprika en uien) onder in de slowcoocker.
Leg het vlees boven op de groente.
Doe hier boven op de gesneden knoflook.
Strooi vervolgens alle kruiden over het vlees en voeg het bouillonblokje toe.
Vergeet ook de laurierblaadjes niet. (Laat deze heel en doe ze in een kruidenei of zakje)
Voeg nu de tomatenpuree en de gezeefde tomanten toe aan die al lekker geurende geheel.
Doe het deksel op de pan en zet hem op de low stand voor 7,5 uur.
Het je minder tijd (of meer haast) dan werkt 3 uur op high ook.
Laat het deksel op de pan, hoe groot de verleiding ook is.
Voeg in het laatste uur (1/2 uur bij high) de gesneden champignons toe.
Dan kunnen deze mooi nog even mee garen.
Ben je geduldig geweest? Mooi, dan mag nu de deksel van de pan.
Haal de laurierblaadjes uit de pan en roer alles goed door elkaar.
Het is nu bijna klaar.
Roer er nog 2 eetlepels Crème Fraishe door heen.
Doe de deksel weer op de pan en laat het nog 10 minuten zo staan.
Bron: http://mijneigenrecepten.nl