Ingrediënten
Shoarma
650 g kipfiletin reepjes gesneden
2 tl komijnpoeder
1 tl paprikapoeder
1 tl korianderpoeder
1 tl peterseli
½ tl kurkuma
½ tl gember
½ tl uienpoeder
½ tl knoflookpoeder
½ tl selderijzout
½ tl zwarte peper
½ tl mosterdzaad
¼ tl cayennepeper
olie om in te bakken
Om op te dienen
pitabroodjes
rauwe andijvie, ijsbergsla of andere rauwkost
Bereiding
1
Snijd het vlees in reepjes en doe in een kom.
2
Meng in een klein kommetje alle specerijen door elkaar en marineer het vlees ermee.
3
Verhit de olie op middelhoog vuur in een koekenpan en bak het vlees in een paar minuten gaar.
4
Serveer met warme pitabroodjes (dat kan in de oven of de broodrooster), sla en [knoflooksaus|https://www.holkamp.nl/opas-knoflooksaus/].
Bron:
CategorieHoofdmaaltijdKeukenNederlands
Ingrediënten
Shoarma
650 g kipfiletin reepjes gesneden
2 tl komijnpoeder
1 tl paprikapoeder
1 tl korianderpoeder
1 tl peterseli
½ tl kurkuma
½ tl gember
½ tl uienpoeder
½ tl knoflookpoeder
½ tl selderijzout
½ tl zwarte peper
½ tl mosterdzaad
¼ tl cayennepeper
olie om in te bakken
Om op te dienen
pitabroodjes
rauwe andijvie, ijsbergsla of andere rauwkost