Ingrediënten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd de uiteinden van de haricot verts en kook deze in ongeveer 5 minuten beetgaar.
Giet ze af en spoel ze koud met water.
Bestrijk ze met een beetje olie zodat deze gaan glazen.
Leg een plakje ontbijtspek neer en rol hier in ca 10 boontjes.
Zorg er voor dat de opening van het ontbijt spek onder ligt zodat deze niet open gaat.
Herhaal dit met de rest van het onbijtspek en de boontjes.
Bak het spek krokant in de open in ca 15 minuten.
Gebruik in de laatste minuten de grill als je de spek nog wat krokanter wil hebben.
Maal er nog wat peper over en serveer met een paar blaadjes basilicum.
Bron:
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd de uiteinden van de haricot verts en kook deze in ongeveer 5 minuten beetgaar.
Giet ze af en spoel ze koud met water.
Bestrijk ze met een beetje olie zodat deze gaan glazen.
Leg een plakje ontbijtspek neer en rol hier in ca 10 boontjes.
Zorg er voor dat de opening van het ontbijt spek onder ligt zodat deze niet open gaat.
Herhaal dit met de rest van het onbijtspek en de boontjes.
Bak het spek krokant in de open in ca 15 minuten.
Gebruik in de laatste minuten de grill als je de spek nog wat krokanter wil hebben.
Maal er nog wat peper over en serveer met een paar blaadjes basilicum.