Ingrediënten
Bereiding
Verhit de oven op 200 °C.
Verwarm op middel hoge warmte olijfolie in een oven bestendige pan.
Bak de rosbief aan beide zijden aan en laat het afkoelen.
Snijd een dunne plak van de dikke kant van de rosbief.
Snijd een opening in de rosbief.
Vouw nu voorzichtig de rosbief binnenste buiten.
Verwarm weer wat olie in de pan op medium heat.
Sauteer de uien, knoflook, paprika en bacon in de pan.
Voeg de organo toe en breng op smaak met peper en zout.
Voeg, in een grote kom, de mozzerela bij de groente, bacon mix.
Schep met een lepel de mix in de rosbief en maar de "zak" dicht met coctailprikkers of iets dergelijks.
Drizzle olijf-olie over de roast en wrijf, paprikapoeder, peper en zout over de buitenkant van de roast.
Doe dit voorzichtig zodat de "zak" niet scheurt.
Leg de rosbief in een overschaal (of oven bestendige pan) en laat de het 35 minuten in de oven verder garen.
Laat de rosbief daarna ca 10 minuten voor het opdienen en aansnijden.
Doe de wijn in een sauspan en laat het reduceren.
Roer de pruimenjam, cayennepeper en zout door de rode wijn en laat het nog 5 minuten pruttelen.
Leg de rosbief op een mooie snijplank.
Drizzel de rode wijnsaus over de rosbief.
Snijd de rosbief aan tafel in mooie plakken.
Bron:
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verhit de oven op 200 °C.
Verwarm op middel hoge warmte olijfolie in een oven bestendige pan.
Bak de rosbief aan beide zijden aan en laat het afkoelen.
Snijd een dunne plak van de dikke kant van de rosbief.
Snijd een opening in de rosbief.
Vouw nu voorzichtig de rosbief binnenste buiten.
Verwarm weer wat olie in de pan op medium heat.
Sauteer de uien, knoflook, paprika en bacon in de pan.
Voeg de organo toe en breng op smaak met peper en zout.
Voeg, in een grote kom, de mozzerela bij de groente, bacon mix.
Schep met een lepel de mix in de rosbief en maar de "zak" dicht met coctailprikkers of iets dergelijks.
Drizzle olijf-olie over de roast en wrijf, paprikapoeder, peper en zout over de buitenkant van de roast.
Doe dit voorzichtig zodat de "zak" niet scheurt.
Leg de rosbief in een overschaal (of oven bestendige pan) en laat de het 35 minuten in de oven verder garen.
Laat de rosbief daarna ca 10 minuten voor het opdienen en aansnijden.
Doe de wijn in een sauspan en laat het reduceren.
Roer de pruimenjam, cayennepeper en zout door de rode wijn en laat het nog 5 minuten pruttelen.
Leg de rosbief op een mooie snijplank.
Drizzel de rode wijnsaus over de rosbief.
Snijd de rosbief aan tafel in mooie plakken.