Tonijnsalade


Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd10 minutenKooktijd10 minutenTotale tijd20 minuten
AuteurMartin
WaarderlingMoeilijkheidsgraadBeginner

DelenTweetOpslaanDelenDelenBigOven

Ingrediënten

 1 blikje tonijn (op water of olie) van 160 g
 ½ rode ui
 1 el mayoniase(al dan niet zelf gemaakt)
 1 tl (scherpe) mosterd
 1 kleine augurk
 (vers gemalen) peper en zout

Bereiding

1

Laat de tonijn uitlekken.

2

Snijd een halve rode ui heel fijn.
Snijd een kleine augurk in kleine blokjes

3

Meng de ui bij de tonijn en voeg de mayonaise en de mosterd.
Meng het geheel met liefde goed door elkaar.

4

Voeg de fijn gesneden augurk toe aan het geheel.

5

Meng goed door elkaar met liefde of een vork.

6

Even proeven of het te nassen is en maak eventueel op smaak met peper.

7

Voeg tot slot wat fijngesneden verse bieslook toe.


Bron:


Categorie

Ingrediënten

 1 blikje tonijn (op water of olie) van 160 g
 ½ rode ui
 1 el mayoniase(al dan niet zelf gemaakt)
 1 tl (scherpe) mosterd
 1 kleine augurk
 (vers gemalen) peper en zout

Aanwijzingen

1

Laat de tonijn uitlekken.

2

Snijd een halve rode ui heel fijn.
Snijd een kleine augurk in kleine blokjes

3

Meng de ui bij de tonijn en voeg de mayonaise en de mosterd.
Meng het geheel met liefde goed door elkaar.

4

Voeg de fijn gesneden augurk toe aan het geheel.

5

Meng goed door elkaar met liefde of een vork.

6

Even proeven of het te nassen is en maak eventueel op smaak met peper.

7

Voeg tot slot wat fijngesneden verse bieslook toe.

Notes

Tonijnsalade