Een lekkere snelle pasta bolognese zonder zakjes of pakjes.
Met de groentes kan je natuurlijk eindeloos variëren.
Ingrediënten
1 Ui
2 tenen knoflookGerookt is ook lekker
250 g gehaktbij voorkeur de runder variant
1 Paprikakleur mag je zelf bekennen
400 g tomatenblokjes
2 winterwortels
70 g tomatenpuree
1 el Italiaanse kruidengedroogd
1 tl paprikapoeder
2 tl sojasausgeen ketjap
200 g pastebij voorkeur volkoren
Peper en zout naar smaak
Bereiding
MISE EN PLACE
1
Snipper de uit en snijd de knoflook fijn. Snij de wortel en en paprika in dobbelsteen
Bereiding
2
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking
3
Fruit de ui en knoflook in een scheutje olie. Voeg de tomatenpuree toe en bak even mee (ontzuren).
4
Voeg het gehakt toe en bak dit rul
5
Voeg de wortels, paprika en kruiden toe en bak dit 5 tot 6 minuten tot de groenten zachter zijn
6
Voeg de tomatenblokjes, sojasaus en wat peper en zout toe en laat het ca 10 - 15 minuten pruttelen
Bron:
CategorieHoofdmaaltijdKeukenItaliaans
Ingrediënten
1 Ui
2 tenen knoflookGerookt is ook lekker
250 g gehaktbij voorkeur de runder variant
1 Paprikakleur mag je zelf bekennen
400 g tomatenblokjes
2 winterwortels
70 g tomatenpuree
1 el Italiaanse kruidengedroogd
1 tl paprikapoeder
2 tl sojasausgeen ketjap
200 g pastebij voorkeur volkoren
Peper en zout naar smaak