Omdat we ook wel eens wat willen snoepen of een lekker koekje bij de koffie of thee, gewoon een tussendoortje. Hier een receptje voor koekjes.
Ja koekjes, zelfs mogelijk met chocolade.
Ingrediënten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 150 graden
Meng in een kom het eiwit met de amandelschaafsel
Schep met een lepel een hoopje amandelschaafsel op bakpapier
Vorm nu met een lepel / vork het geheel tot een rondje en duw het een klein beetje plat, niet te dik laten want dan blijven ze taai
Bak de koekjes in ca 25 á 30 minuten goudbruin
Laat de koekjes op de bakplaat afkoelen
Smelt dan de chocola en strijk met een bakkwast de onderkant van het koekje in met chocola.
Bron:
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 150 graden
Meng in een kom het eiwit met de amandelschaafsel
Schep met een lepel een hoopje amandelschaafsel op bakpapier
Vorm nu met een lepel / vork het geheel tot een rondje en duw het een klein beetje plat, niet te dik laten want dan blijven ze taai
Bak de koekjes in ca 25 á 30 minuten goudbruin
Laat de koekjes op de bakplaat afkoelen
Smelt dan de chocola en strijk met een bakkwast de onderkant van het koekje in met chocola.