Gewoon een lekker bijgerecht of eventueel een borrelsnack.
Want je je hoeft de BBQ niet alleen aan te steken voor een maaltijd, borrelsnacks van de BBQ kan natuurlijk ook.
Ik weet zeker dat je deze snack wilt proeven bij de volgende borrel š.
Ingrediƫnten
Bereiding
Steek de bbq aan en ga hierbij voor indirecte hitte en een temperatuur van ongeveer 200 graden
Meng in een ruime mengkom de geraspte kaas, geperste knoflook, boter en peper.
Snipper de rode ui en voeg deze toe..
Hak de blaadjes van de peterseli fijn en doe deze ook in de kom.
Meng alles goed door elkaar.
Snijd het brood kruislings in tot ongeveer 2 cm van de onder kant.
Vul alle inkepingen met het kaasmengsel en verdeel ook een beetje over de bovenkant.
Schuif het brood op het BBQ rooster en sluit de BBQ.
Bak het brood ongeveer 10 minuten tot de kaas mooi gesmolten is.
Leg het brood op een mooie plank, zodat iedereen zelf een stukje van het brood kan af plukken.
Bron:
Ingrediƫnten
Aanwijzingen
Steek de bbq aan en ga hierbij voor indirecte hitte en een temperatuur van ongeveer 200 graden
Meng in een ruime mengkom de geraspte kaas, geperste knoflook, boter en peper.
Snipper de rode ui en voeg deze toe..
Hak de blaadjes van de peterseli fijn en doe deze ook in de kom.
Meng alles goed door elkaar.
Snijd het brood kruislings in tot ongeveer 2 cm van de onder kant.
Vul alle inkepingen met het kaasmengsel en verdeel ook een beetje over de bovenkant.
Schuif het brood op het BBQ rooster en sluit de BBQ.
Bak het brood ongeveer 10 minuten tot de kaas mooi gesmolten is.
Leg het brood op een mooie plank, zodat iedereen zelf een stukje van het brood kan af plukken.