Dit recept kwam mijn dochter tegen op internet. Dat wil zeggen de ingrediënten en de bereiding, men was de hoeveelheden voor het gemak maar even vergeten. Dus afgelopen weekend dit als bijgerecht gemaakt bij de BBQ. Ik heb begrepen van de tafelgenoten dat dit een blijvertje is. Dus voor jullie maar meteen in een receptje gegoten.
Ingrediënten
Bereiding
Smelt eerst de boter in een pan en voeg dan de olijfolie toe.
Voeg vervolgens de geplette knoflook toe (en de uien als je ze gebruikt).
Sauteer
Voeg vervolgens de champignons in delen toe en begin zachtjes om te scheppen.
Roer de champignons om en voeg de droge kruiden toe.
Nu is het tijd om ook de witte wijn toe te voegen als je dit gebruikt
Als de champignons eenmaal knapperig en gaar zijn is alles klaar; tijd om te eten en te genieten.
- Voeg de champignons in delen toe. Als je te veel in een keer in de pan gooit, dan komt er te veel vocht uit de champignons vrij en gaat het koken in plaats van bakken omdat het vocht niet snel genoeg kan verdampen.
- Speel met de kruiden, maar de mix die voor jou het beste past.
- In plaats van of als combinatie kan je ook andere paddenstoelen gebruiken in dit gerecht
Bron:
Ingrediënten
Aanwijzingen
Smelt eerst de boter in een pan en voeg dan de olijfolie toe.
Voeg vervolgens de geplette knoflook toe (en de uien als je ze gebruikt).
Sauteer
Voeg vervolgens de champignons in delen toe en begin zachtjes om te scheppen.
Roer de champignons om en voeg de droge kruiden toe.
Nu is het tijd om ook de witte wijn toe te voegen als je dit gebruikt
Als de champignons eenmaal knapperig en gaar zijn is alles klaar; tijd om te eten en te genieten.
- Voeg de champignons in delen toe. Als je te veel in een keer in de pan gooit, dan komt er te veel vocht uit de champignons vrij en gaat het koken in plaats van bakken omdat het vocht niet snel genoeg kan verdampen.
- Speel met de kruiden, maar de mix die voor jou het beste past.
- In plaats van of als combinatie kan je ook andere paddenstoelen gebruiken in dit gerecht