Dan weer de vraag: Wat eten we vandaag?.
Pannenkoeken? Nou er liggen nog wat torilla’s zullen we daar wat mee doen. Een tortillataart!, zei Jessica,
Dus eens gekeken wat er nog in de koelkast wat en wat ingrediënten bij gehaald en een receptje gemaakt.
Dus de groenten zijn een greep uit de koelkast, zie dit recept als een richtlijn voor meer ideeën.
Eet smakelijk!
Ingrediënten
Bereiding
Snij de kip, , bosui, paprika, winterpeen en aardappels in blikjes van 0,5 cm tot 1 cm
Verwarm de oven voor op 180°C
Bak de bosui, peen, paprika en aardappels ca 5 a 6 min. tot ze zacht worden.
Voeg de kip toe bak deze mee toe de kip gaar is (bruin hoeft niet perse).
Voeg de nu de kuidenmix toe met water zoals op de verpakking staat, roer even om en laat even pruttelen.
Giet de kidneybonen af en spoel het overtollig zetmeel af en voeg toe aan de mix.
Herhaal dit met de mais.
Laat het een minuutje of 5 pruttelen zodat de smaken goed door elkaar gaan.
Vet de springvorm in of bekleed hem met bakpapier
Begin onderin met mee tortilla
Een laag van de vulling (met zo min mogelijk vocht)
Laagje kaas
Een tortilla
Een laag vulling
Laag je kaas
Herhaal dit tot dat de ingrediënten op zijn of tot dat de springvorm vol is.
Eindig met een laagje kaas
Zet de taart ca 15 min in de voorverwarmde oven
Bron:
Ingrediënten
Aanwijzingen
Snij de kip, , bosui, paprika, winterpeen en aardappels in blikjes van 0,5 cm tot 1 cm
Verwarm de oven voor op 180°C
Bak de bosui, peen, paprika en aardappels ca 5 a 6 min. tot ze zacht worden.
Voeg de kip toe bak deze mee toe de kip gaar is (bruin hoeft niet perse).
Voeg de nu de kuidenmix toe met water zoals op de verpakking staat, roer even om en laat even pruttelen.
Giet de kidneybonen af en spoel het overtollig zetmeel af en voeg toe aan de mix.
Herhaal dit met de mais.
Laat het een minuutje of 5 pruttelen zodat de smaken goed door elkaar gaan.
Vet de springvorm in of bekleed hem met bakpapier
Begin onderin met mee tortilla
Een laag van de vulling (met zo min mogelijk vocht)
Laagje kaas
Een tortilla
Een laag vulling
Laag je kaas
Herhaal dit tot dat de ingrediënten op zijn of tot dat de springvorm vol is.
Eindig met een laagje kaas
Zet de taart ca 15 min in de voorverwarmde oven