Sloppy Joes uit de slowcooker


Opbrengsten4 porties
Voorbereidingstijd5 minutenKooktijd4 uurTotale tijd4 uur 5 minuten
AuteurMartin
WaarderlingMoeilijkheidsgraadBeginner

DelenTweetOpslaanDelenDelenBigOven

Ingrediënten

 500 g rundergehakt
 1 sjalotjegesnipperd
 2 stengels bleekselderijin kleine stukjes gesneden
 120 ml barbequesaushomemade of uit de supermarkt
 400 ml passatagezeefde tomaat
 2 el Worcestershire saus
 1 el azijnwitte wijn of appelcider
 1 el donkerbruine basterdsuiker
 1 tl paprikapoeder
 1 tl mosterdpoeder
 1 tl koflookpoeder

Bereiding

1

Verwarm de cockpotexpress op de sauteerstand en sauteer de slajot en bleekselderij voor ongeveer 3 minuten.

2

Voeg het gehakt toe en bak dit rul

3

Zet de crockpot in de slowcooker stand op low

4

Meng in een kom de barbequesaus, passata, worchestershiresaus, azijn, suiker en de specerijen goed door elkaar. Schenk de saus bij het gehakt.

5

Zet de slowcooker op 4 uur.


Bron:


CategorieKeukenKookmethode

Ingrediënten

 500 g rundergehakt
 1 sjalotjegesnipperd
 2 stengels bleekselderijin kleine stukjes gesneden
 120 ml barbequesaushomemade of uit de supermarkt
 400 ml passatagezeefde tomaat
 2 el Worcestershire saus
 1 el azijnwitte wijn of appelcider
 1 el donkerbruine basterdsuiker
 1 tl paprikapoeder
 1 tl mosterdpoeder
 1 tl koflookpoeder

Aanwijzingen

1

Verwarm de cockpotexpress op de sauteerstand en sauteer de slajot en bleekselderij voor ongeveer 3 minuten.

2

Voeg het gehakt toe en bak dit rul

3

Zet de crockpot in de slowcooker stand op low

4

Meng in een kom de barbequesaus, passata, worchestershiresaus, azijn, suiker en de specerijen goed door elkaar. Schenk de saus bij het gehakt.

5

Zet de slowcooker op 4 uur.

Notes

Sloppy Joes uit de slowcooker