Ingrediënten
Bereiding
Beetje olie onder in de slowcooker.
Vlees snijden in reepjes en in de slowcooker.
Bosui en ui klein snijden en samen met de kruiden in de pot doen.
Goed omscheppen.
Slowcooker op slow zetten en de timer op 5 uur.
Eventueel maizena of alles binder toevoegen om de saus in te dikken.
Laat het dan nog een 1/2 uur langer in de slowcooker zitten
Net voor het opdienen atjar tjampoer laten uitlekken in de slowcooker doen.
Alles goed omscheppen.
Bron:
Ingrediënten
Aanwijzingen
Beetje olie onder in de slowcooker.
Vlees snijden in reepjes en in de slowcooker.
Bosui en ui klein snijden en samen met de kruiden in de pot doen.
Goed omscheppen.
Slowcooker op slow zetten en de timer op 5 uur.
Eventueel maizena of alles binder toevoegen om de saus in te dikken.
Laat het dan nog een 1/2 uur langer in de slowcooker zitten
Net voor het opdienen atjar tjampoer laten uitlekken in de slowcooker doen.
Alles goed omscheppen.