Ingrediënten
350 g hericot verts
plakjes ontbijtspek
blaadjes basilicum
snufje peper
1 el zonnebloem- of olijfolie
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
2
Snijd de uiteinden van de haricot verts en kook deze in ongeveer 5 minuten beetgaar.
3
Giet ze af en spoel ze koud met water.
Bestrijk ze met een beetje olie zodat deze gaan glazen.
4
Leg een plakje ontbijtspek neer en rol hier in ca 10 boontjes.
Zorg er voor dat de opening van het ontbijt spek onder ligt zodat deze niet open gaat.
5
Herhaal dit met de rest van het onbijtspek en de boontjes.
6
Bak het spek krokant in de open in ca 15 minuten.
Gebruik in de laatste minuten de grill als je de spek nog wat krokanter wil hebben.
7
Maal er nog wat peper over en serveer met een paar blaadjes basilicum.
Bron:
Ingrediënten
350 g hericot verts
plakjes ontbijtspek
blaadjes basilicum
snufje peper
1 el zonnebloem- of olijfolie