Snelle paste bolgnese


Opbrengsten4 porties
Voorbereidingstijd15 minutenKooktijd15 minutenTotale tijd30 minuten
AuteurMartin
WaarderlingMoeilijkheidsgraadBeginner

DelenTweetOpslaanDelenDelenBigOven

Ingrediënten

 1 Ui
 2 tenen knoflookGerookt is ook lekker
 250 g gehaktbij voorkeur de runder variant
 1 Paprikakleur mag je zelf bekennen
 400 g tomatenblokjes
 2 winterwortels
 70 g tomatenpuree
 1 el Italiaanse kruidengedroogd
 1 tl paprikapoeder
 2 tl sojasausgeen ketjap
 200 g pastebij voorkeur volkoren
 Peper en zout naar smaak

Bereiding

MISE EN PLACE
1

Snipper de uit en snijd de knoflook fijn. Snij de wortel en en paprika in dobbelsteen

Bereiding
2

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking

3

Fruit de ui en knoflook in een scheutje olie. Voeg de tomatenpuree toe en bak even mee (ontzuren).

4

Voeg het gehakt toe en bak dit rul

5

Voeg de wortels, paprika en kruiden toe en bak dit 5 tot 6 minuten tot de groenten zachter zijn

6

Voeg de tomatenblokjes, sojasaus en wat peper en zout toe en laat het ca 10 - 15 minuten pruttelen


Bron:


CategorieKeuken

Ingrediënten

 1 Ui
 2 tenen knoflookGerookt is ook lekker
 250 g gehaktbij voorkeur de runder variant
 1 Paprikakleur mag je zelf bekennen
 400 g tomatenblokjes
 2 winterwortels
 70 g tomatenpuree
 1 el Italiaanse kruidengedroogd
 1 tl paprikapoeder
 2 tl sojasausgeen ketjap
 200 g pastebij voorkeur volkoren
 Peper en zout naar smaak
Snelle paste bolgnese
Mart's Lowcarb
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.