BBQ-Saus


Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd5 minutenKooktijd15 minutenTotale tijd20 minuten
AuteurMartin
WaarderlingMoeilijkheidsgraadBeginner

DelenTweetOpslaanDelenDelenBigOven

Ingrediënten

 500 ml tomatenketchup
 1 teen knoflookfijn gehakt
 ¼ tl cayennepepernaar smaak
 ½ tl worcestershiresaus
 2 el appelstroop
 1 el pittige mosterd
 2 el bruine basterdsuiker
 1 el appelazijn
 20 ml citroensap
 optioneel: 1 tl tijm

Bereiding

1

Maak de knoflook schoon en hak deze fijn.

2

Bak de knoflook kort in een steelpannetje, voeg de cayennepeper toe.

3

Doe de tomatenketchup bij de knoflook en de cayennepeper, gevolgd door de overige ingrediënten.

4

Blijf goed roeren en proeven en maak de saus naar je eigen smaak.


Bron:


CategorieKeuken

Ingrediënten

 500 ml tomatenketchup
 1 teen knoflookfijn gehakt
 ¼ tl cayennepepernaar smaak
 ½ tl worcestershiresaus
 2 el appelstroop
 1 el pittige mosterd
 2 el bruine basterdsuiker
 1 el appelazijn
 20 ml citroensap
 optioneel: 1 tl tijm

Aanwijzingen

1

Maak de knoflook schoon en hak deze fijn.

2

Bak de knoflook kort in een steelpannetje, voeg de cayennepeper toe.

3

Doe de tomatenketchup bij de knoflook en de cayennepeper, gevolgd door de overige ingrediënten.

4

Blijf goed roeren en proeven en maak de saus naar je eigen smaak.

Notes

BBQ-Saus