BBQ-Saus


Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd5 minutenKooktijd15 minutenTotale tijd20 minuten
AuteurMartin
WaarderlingMoeilijkheidsgraadBeginner

DelenTweetOpslaanDelenDelenBigOven

Ingrediënten

 500 ml tomatenketchup
 1 teen knoflookfijn gehakt
 ¼ tl cayennepepernaar smaak
 ½ tl worcestershiresaus
 2 el appelstroop
 1 el pittige mosterd
 2 el bruine basterdsuiker
 1 el appelazijn
 20 ml citroensap
 optioneel: 1 tl tijm

Bereiding

1

Maak de knoflook schoon en hak deze fijn.

2

Bak de knoflook kort in een steelpannetje, voeg de cayennepeper toe.

3

Doe de tomatenketchup bij de knoflook en de cayennepeper, gevolgd door de overige ingrediënten.

4

Blijf goed roeren en proeven en maak de saus naar je eigen smaak.


Bron:


CategorieKeuken

Ingrediënten

 500 ml tomatenketchup
 1 teen knoflookfijn gehakt
 ¼ tl cayennepepernaar smaak
 ½ tl worcestershiresaus
 2 el appelstroop
 1 el pittige mosterd
 2 el bruine basterdsuiker
 1 el appelazijn
 20 ml citroensap
 optioneel: 1 tl tijm

Aanwijzingen

1

Maak de knoflook schoon en hak deze fijn.

2

Bak de knoflook kort in een steelpannetje, voeg de cayennepeper toe.

3

Doe de tomatenketchup bij de knoflook en de cayennepeper, gevolgd door de overige ingrediënten.

4

Blijf goed roeren en proeven en maak de saus naar je eigen smaak.

Notes

BBQ-Saus
Mart's Lowcarb
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.