Ingrediënten
500 ml tomatenketchup
1 teen knoflookfijn gehakt
¼ tl cayennepepernaar smaak
½ tl worcestershiresaus
2 el appelstroop
1 el pittige mosterd
2 el bruine basterdsuiker
1 el appelazijn
20 ml citroensap
optioneel: 1 tl tijm
Bereiding
1
Maak de knoflook schoon en hak deze fijn.
2
Bak de knoflook kort in een steelpannetje, voeg de cayennepeper toe.
3
Doe de tomatenketchup bij de knoflook en de cayennepeper, gevolgd door de overige ingrediënten.
4
Blijf goed roeren en proeven en maak de saus naar je eigen smaak.
Bron:
CategorieSauzenKeukenAmerikaans
Ingrediënten
500 ml tomatenketchup
1 teen knoflookfijn gehakt
¼ tl cayennepepernaar smaak
½ tl worcestershiresaus
2 el appelstroop
1 el pittige mosterd
2 el bruine basterdsuiker
1 el appelazijn
20 ml citroensap
optioneel: 1 tl tijm
Aanwijzingen
1
Maak de knoflook schoon en hak deze fijn.
2
Bak de knoflook kort in een steelpannetje, voeg de cayennepeper toe.
3
Doe de tomatenketchup bij de knoflook en de cayennepeper, gevolgd door de overige ingrediënten.
4
Blijf goed roeren en proeven en maak de saus naar je eigen smaak.