Ingrediënten
1 ui
2 tenen knoflook
2 el olijfolie
1 blik tomatenHeel, blokjes, gezeefd wat je wil
½ tl OreganoItaliaanse kruiden kan ook.
Bereiding
Mise en place
1
Pel en snipper de ui en knoflook
Bereiding
2
Doe de olijfolie in een steelpan en fruit de ui en knoflook op een laag vuur 2-3 minuten. Zorg dat de uit en knoflook niet verkleuren
3
Voeg de tomaten met vocht en oregano toe
4
Breng het mengsel aan de kook
5
Draai het vuur iets lager en laat de saus zonder deksel pruttelen tot hij dik en geurig is (ca 20 min)
6
Pureer met een staafmixer of in de blender
7
Breng op smaak met peper en zout
Bron:
Ingrediënten
1 ui
2 tenen knoflook
2 el olijfolie
1 blik tomatenHeel, blokjes, gezeefd wat je wil
½ tl OreganoItaliaanse kruiden kan ook.