Pittige curry met kip


Opbrengsten4 porties
Voorbereidingstijd10 minutenKooktijd4 uurTotale tijd4 uur 10 minuten
AuteurMartin
WaarderlingMoeilijkheidsgraadBeginner

DelenTweetOpslaanDelenDelenBigOven

Ingrediënten

 4 kipfiletsin blokjes
 1 Rode paprika
 1 Groene paprika
 2 uien
 3 tenen knoflookfijn gehakt
 1 blikje tomatenblokjes
 250 ml kokosmelk
 ½ tl chilipoeder
 2 tl Garam masala
 1 tl gemberpoeder
 1 tl hot currypoeder
 1 el maizena
 1 el suiker
 2 el gehakte verse koriander

Bereiding

1

Doe alle ingredienten behalve de koriander in de crockpot, schep even om en bestrooi met zout.

2

Zet de crockpot op de hoge stand voor 4 uur

3

Als de curry te dun is eventueel de allesbinder toevoegen

4

Roer voor het opdienen de gehakte koriander door de curry en serveer met (basmati)rijst.


Bron:


CategorieKeuken, Kookmethode

Ingrediënten

 4 kipfiletsin blokjes
 1 Rode paprika
 1 Groene paprika
 2 uien
 3 tenen knoflookfijn gehakt
 1 blikje tomatenblokjes
 250 ml kokosmelk
 ½ tl chilipoeder
 2 tl Garam masala
 1 tl gemberpoeder
 1 tl hot currypoeder
 1 el maizena
 1 el suiker
 2 el gehakte verse koriander

Aanwijzingen

1

Doe alle ingredienten behalve de koriander in de crockpot, schep even om en bestrooi met zout.

2

Zet de crockpot op de hoge stand voor 4 uur

3

Als de curry te dun is eventueel de allesbinder toevoegen

4

Roer voor het opdienen de gehakte koriander door de curry en serveer met (basmati)rijst.

Pittige curry met kip