Ingrediënten
4 kipfiletsin blokjes
1 Rode paprika
1 Groene paprika
2 uien
3 tenen knoflookfijn gehakt
1 blikje tomatenblokjes
250 ml kokosmelk
½ tl chilipoeder
2 tl Garam masala
1 tl gemberpoeder
1 tl hot currypoeder
1 el maizena
1 el suiker
2 el gehakte verse koriander
Bereiding
1
Doe alle ingredienten behalve de koriander in de crockpot, schep even om en bestrooi met zout.
2
Zet de crockpot op de hoge stand voor 4 uur
3
Als de curry te dun is eventueel de allesbinder toevoegen
4
Roer voor het opdienen de gehakte koriander door de curry en serveer met (basmati)rijst.
Bron:
Ingrediënten
4 kipfiletsin blokjes
1 Rode paprika
1 Groene paprika
2 uien
3 tenen knoflookfijn gehakt
1 blikje tomatenblokjes
250 ml kokosmelk
½ tl chilipoeder
2 tl Garam masala
1 tl gemberpoeder
1 tl hot currypoeder
1 el maizena
1 el suiker
2 el gehakte verse koriander
Aanwijzingen
1
Doe alle ingredienten behalve de koriander in de crockpot, schep even om en bestrooi met zout.
2
Zet de crockpot op de hoge stand voor 4 uur
3
Als de curry te dun is eventueel de allesbinder toevoegen
4
Roer voor het opdienen de gehakte koriander door de curry en serveer met (basmati)rijst.