Pittige curry met kip


Opbrengsten4 porties
Voorbereidingstijd10 minutenKooktijd4 uurTotale tijd4 uur 10 minuten
AuteurMartin
WaarderlingMoeilijkheidsgraadBeginner

DelenTweetOpslaanDelenDelenBigOven

Ingrediënten

 4 kipfiletsin blokjes
 1 Rode paprika
 1 Groene paprika
 2 uien
 3 tenen knoflookfijn gehakt
 1 blikje tomatenblokjes
 250 ml kokosmelk
 ½ tl chilipoeder
 2 tl Garam masala
 1 tl gemberpoeder
 1 tl hot currypoeder
 1 el maizena
 1 el suiker
 2 el gehakte verse koriander

Bereiding

1

Doe alle ingredienten behalve de koriander in de crockpot, schep even om en bestrooi met zout.

2

Zet de crockpot op de hoge stand voor 4 uur

3

Als de curry te dun is eventueel de allesbinder toevoegen

4

Roer voor het opdienen de gehakte koriander door de curry en serveer met (basmati)rijst.


Bron:


CategorieKeuken, Kookmethode

Ingrediënten

 4 kipfiletsin blokjes
 1 Rode paprika
 1 Groene paprika
 2 uien
 3 tenen knoflookfijn gehakt
 1 blikje tomatenblokjes
 250 ml kokosmelk
 ½ tl chilipoeder
 2 tl Garam masala
 1 tl gemberpoeder
 1 tl hot currypoeder
 1 el maizena
 1 el suiker
 2 el gehakte verse koriander

Aanwijzingen

1

Doe alle ingredienten behalve de koriander in de crockpot, schep even om en bestrooi met zout.

2

Zet de crockpot op de hoge stand voor 4 uur

3

Als de curry te dun is eventueel de allesbinder toevoegen

4

Roer voor het opdienen de gehakte koriander door de curry en serveer met (basmati)rijst.

Notes

Pittige curry met kip
Mart's Lowcarb
Privacyoverzicht

Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.