Altijd lekker bij een varkenshaasje, biefstuk, omelet, pasta of gebakken aardappels! Is er iets waar het niet lekker bij is?
Super snelle saus, zonder zakjes en pakjes. Gewoon een eerlijke saus.

Snipper het sjalotje.
Maak de champignons schoon en snijd deze in plakjes
Hak de peterselie fijn (genoeg voor ongeveer 2 eetlepels)
Smelt ca 10 gram boter in een pan en fruit hier in het slalotje
Voeg de champignons in porties aan toe en bak ze bruin.
Voeg dan de rest van de boter toe en laat smelten.
Voeg de bloem toe en roer er doorheen.
Giet de groentebouillon erbij en roer goed door tot er geen klontjes meer inzitten.
Laat de saus iets indikken.
Roer dan de crème fraîche er door.
Maak de champignonbroomsaus af met wat peterselie.
4 opdieningen
bron: Copyright ©2021 Mart's LowCarb. All Rights Reserved.